Wrinckles & Scars

  • ST-350 CO2 Laser System

    ST-350 Sistem Laser CO2

    CO2Laser minangka cara umum kanggo ndandani bekas luka lan nyuda kisut. Kanthi perawatan laser ablatif, asil sing apik bisa ngasilake kulit, nambani bekas lara lan nyuda kisut. Kita nyedhiyakake ST-350 minangka solusi paling apik kanggo kulit sing bunder.

  • ST-580 HIFU System

    Sistem HIFU ST-580

    Sistem Smedtrum HIFU ST-580 nggunakake teknologi ultrasonik lanjutan

    kanggo entuk ngangkat kulit kanthi cara sing ora invasi. Intensitas dhuwur fokus

    ultrasonik nembus banget menyang level SMAS kanggo ngrangsang

    sintesis kolagen, ngasilake asil kulit sing tahan suwe.

  • ST351 CO2 Laser System

    Sistem Laser ST351 CO2

    Laser CO2 minangka cara umum kanggo ndandani bekas luka lan nyuda kisut. Kanthi perawatan laser ablatif, asil sing apik bisa ngasilake kulit, nambani bekas lara lan nyuda kisut. Kita nyedhiyakake ST-351 minangka solusi paling apik kanggo kulit sing bunder.

  • ST-691 IPL System

    Sistem IPL ST-691

    IPL minangka siji-sijine piranti fotoelektrik sing ngetokake gelombang cahya kanthi dawa gelombang sing beda-beda, sing bisa ngatasi pirang-pirang masalah kulit ing siji perawatan. Barang tangan dobel kanthi 2 ukuran uga nyedhiyakake perawatan sing luwih akurat. Sistem IPL Smedtrum ST-691 bisa digunakake kanggo perawatan kukul, lesi pembuluh darah, ngilangake pigmen epidermis, ngilangi rambut lan peremajaan kulit, sing kabeh kabukten efektif.

  • ST-250 Fiber Laser System

    Sistem Laser Serat ST-250

    Laser Serat minangka teknologi sing wis diwasa kanggo resurfacing kulit lan ndandani bekas lara. ST-250, laser serat pecahan lan non-ablatif target banyu jaringan lan ngasilake zona perawatan mikro tanpa ngrusak sel sekitar; mula, ngasilake asil sing apik kanthi downtime minimal.

  • ST-690 IPL System

    Sistem IPL ST-690

    IPL minangka siji-sijine piranti fotoelektrik sing ngetokake gelombang cahya kanthi dawa gelombang sing beda-beda, sing bisa ngatasi pirang-pirang masalah kulit ing siji perawatan. Sistem IPL Smedtrum ST-690 bisa digunakake kanggo ngobati kukul, lesi pembuluh darah, ngilangi pigmen epidermis, ngilangi rambut lan peremajaan kulit, sing kabeh kabukten efektif.

Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita