Pangobatan

  • ST-691 IPL System

    Sistem IPL ST-691

    Smedtrum ST-691 sistem IPL dilengkapi barang tangan dobel kanthi ukuran 2 ukuran. Iki mbantu ngatasi area awak kanthi fleksibilitas lan akurasi. Sistem IPL Smedtrum ST-691 minangka piranti serbaguna sing bisa digunakake kanggo ngobati kukul, lesi pembuluh darah, ngilangake pigmen epidermis, ngilangi rambut lan peremajaan kulit.

  • ST-690 IPL System

    Sistem IPL ST-690

    IPL minangka siji-sijine piranti fotoelektrik sing ngetokake gelombang cahya kanthi dawa gelombang sing beda-beda, sing bisa ngatasi pirang-pirang masalah kulit ing siji perawatan. Sistem IPL Smedtrum ST-690 bisa digunakake kanggo perawatan kukul, lesi pembuluh darah, ngilangake pigmen epidermis, ngilangi rambut lan peremajaan kulit, sing kabeh kabukten efektif.

  • ST-790 Phototherapy System

    Sistem Phototerapi ST-790

    Sistem fototerapi kasusun saka susunan bolam lampu LED kanggo nindakake macem-macem perawatan cahya, kalebu nyuda kukul cystic parah, resurfacing kulit, mbenakake tatu, lan anti-inflamasi.

  • ST-221 Picosecond Nd:YAG Laser System

    ST-221 Picosecond Nd: Sistem Laser YAG

    Smedtrum ST-221 Picosecond Nd: Sistem Laser YAG nyedhiyakake tenaga puncak sing paling dhuwur lan durasi denyut paling cepet, sing jembaré denyut nadi ana ing level picosecond, nyedhiyakake perawatan sing luwih efektif lan tepat kanggo tatto lan perawatan pigmen.

  • ST-350 CO2 Laser System

    ST-350 Sistem Laser CO2

    CO2Laser minangka cara umum kanggo ndandani bekas luka lan nyuda kisut. Kanthi perawatan laser ablatif, asil sing apik bisa ngasilake kulit, nambani bekas lara lan nyuda kisut. Kita nyedhiyakake ST-350 minangka solusi paling apik kanggo kulit sing bunder.

  • ST-580 HIFU System

    Sistem HIFU ST-580

    Sistem Smedtrum HIFU ST-580 nggunakake teknologi ultrasonik lanjutan

    kanggo entuk ngangkat kulit kanthi cara sing ora invasi. Intensitas dhuwur fokus

    ultrasonik nembus banget menyang level SMAS kanggo ngrangsang

    sintesis kolagen, ngasilake asil kulit sing tahan suwe.

  • ST-803 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut ST-803

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut Smedtrum ST-803 fitur kepadatan daya dhuwur lan jembaré denyut nadi cendhak, sing energi output maksimal nganti 1600w. Ngoptimalake khasiat ngilangi rambut utamane kanggo rambut sing lancip lan cahya.

  • ST-805 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut ST-805

    Laser diode nggambarake generasi anyar piranti nyopot rambut laser, sing nyedhiyakake perawatan rambut permanen dadi luwih efisien lan akurat. Sistem Laser Diode Smedtrum ST-805 dilengkapi handpiece kanthi dawa gelombang sing beda-beda, menehi efek sing disesuaikan lan nyenengake.

  • ST-802 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut ST-802

    Laser diode minangka generasi anyar piranti nyopot rambut laser, sing nyedhiyakake perawatan ngilangi rambut permanen sing luwih efisien lan akurat. Sistem Laser Diode Smedtrum ST-802 dilengkapi ukuran paling gedhe ing seri kasebut, keranjang kanthi dawa gelombang sing beda-beda, menehi efek sing disesuaikan lan nyenengake.

  • ST-801 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut ST-801

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut Smedtrum ST-801 fitur kepadatan daya dhuwur lan jembaré denyut nadi cendhak, sing energi output maksimal nganti 1600w. Ngoptimalake khasiat ngilangi rambut utamane kanggo rambut sing lancip lan cahya.

  • ST-800 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut ST-800

    Laser diode nggambarake generasi anyar piranti nyopot rambut laser, sing nyedhiyakake perawatan rambut permanen dadi luwih efisien lan akurat. Sistem Laser Diode Smedtrum ST-800 dilengkapi bahan tangan kanthi dawa gelombang sing beda-beda, menehi efek sing disesuaikan lan nyenengake.

  • ST351 CO2 Laser System

    Sistem Laser ST351 CO2

    Laser CO2 minangka cara umum kanggo ndandani bekas luka lan nyuda kisut. Kanthi perawatan laser ablatif, asil sing apik bisa ngasilake kulit, nambani bekas lara lan nyuda kisut. Kita nyedhiyakake ST-351 minangka solusi paling apik kanggo kulit sing bunder.

Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita