Tato

  • ST-221 Picosecond Nd:YAG Laser System

    ST-221 Picosecond Nd: Sistem Laser YAG

    Smedtrum ST-221 Picosecond Nd: Sistem Laser YAG nyedhiyakake tenaga puncak sing paling dhuwur lan durasi denyut paling cepet, sing jembaré denyut nadi ana ing level picosecond, menehi perawatan sing luwih efektif lan pas kanggo tatto lan perawatan pigmentasi.

  • ST-220 Q-Switched Nd:YAG Laser

    ST-220 Q-Switched Nd: Laser YAG

    ST-220 Q-Switched Nd: YAG Laser minangka teknologi laser sing paling dipercaya kanggo perawatan ngilangi tato lan pigmen. Nd: Laser YAG nduweni balok intensitas tinggi ing durasi pulsa ultrashort sing bisa ngremukake warna sing ora dikarepake kanthi resiko minimal.

Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita