ST-870

  • ST-870 Body Sculpting Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Sculpting ST-870 Awak

    Sistem Laser Diode Sculpting Body ST-870 ngetrapake dawane dawa 1060nm, sing bisa nembus lapisan subkutan lan tekan jaringan adipose, nggawe suhu cukup dhuwur kanggo ngrusak adiposit lan nyuda selulit. Pangobatan sing efektif lan efisien bisa digunakake kanggo lemak wangkal ing bagean awak sing beda.

Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita