ST-803

  • ST-803 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut ST-803

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut Smedtrum ST-803 fitur kepadatan daya dhuwur lan jembaré denyut nadi cendhak, sing energi output maksimal nganti 1600w. Ngoptimalake khasiat ngilangi rambut utamane kanggo rambut sing lancip lan cahya.

Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita