ST-800

  • ST-800 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut ST-800

    Laser diode nggambarake generasi anyar piranti nyopot rambut laser, sing nyedhiyakake perawatan rambut permanen dadi luwih efisien lan akurat. Sistem Laser Diode Smedtrum ST-800 dilengkapi bahan tangan kanthi dawa gelombang sing beda-beda, menehi efek sing disesuaikan lan nyenengake.

Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita