ST-250

  • ST-250 Fiber Laser System

    Sistem Laser Serat ST-250

    Laser Serat minangka teknologi sing wis diwasa kanggo resurfacing kulit lan ndandani bekas lara. ST-250, laser serat pecahan lan non-ablatif target banyu jaringan lan ngasilake zona perawatan mikro tanpa ngrusak sel sekitar; mula, ngasilake asil sing apik kanthi downtime minimal.

Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita