ST-221

  • ST-221 Picosecond Nd:YAG Laser System

    ST-221 Picosecond Nd: Sistem Laser YAG

    Smedtrum ST-221 Picosecond Nd: Sistem Laser YAG nyedhiyakake tenaga puncak sing paling dhuwur lan durasi denyut paling cepet, sing jembaré denyut nadi ana ing level picosecond, menehi perawatan sing luwih efektif lan pas kanggo tatto lan perawatan pigmentasi.

Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita