Sistem Laser Diode Sculpting ST-870 Awak

Katrangan singkat:

Sistem Laser Diode Sculpting Body ST-870 ngetrapake dawane dawa 1060nm, sing bisa nembus lapisan subkutan lan tekan jaringan adipose, nggawe suhu cukup dhuwur kanggo ngrusak adiposit lan nyuda selulit. Pangobatan sing efektif lan efisien bisa digunakake kanggo lemak wangkal ing bagean awak sing beda.


Detail Produk

Tag Produk

Diode-Bodyscupting-Smedtrum-ST870-KV1

Sistem Laser Diode Sculpting ST-870 Awak
Teknologi Paling Anyar kanggo Ngobong Lemak

ST870-Non-invasive-lipolysis-diode-laser-machine

Apa Diode Laser?
Laser diode nggunakake semikonduktor minangka medium aktif laser. Amarga "teori fototermolisis selektif", kanthi laser kanthi dawa gelombang sing beda-beda dipilih miturut fitur kromofora sing beda, efek tartamtu bisa ditindakake.

Dawane gelombang laser diode ditrapake kanthi kesenjangan energi semikonduktor. Mangkono, kanthi milih macem-macem bahan, macem-macem dawa gelombang digawe kanggo nyedhiyakake perawatan optimal lan sentris pasien sing nyebabake asil sing luwih apik.

ST870-1060nm-diode-laser-chromophore

Laser Diode ST-870, Pengurangan Lemak Nyata
Kanggo nyuda lemak, laser diode panjang gelombang 1060nm tekan jaringan adipose ing jero lapisan subkutan lan entuk efek hipertermia kanthi nambah suhu ing jaringan adipose saka 42 ℃ nganti 47 ℃. Ora kaya perawatan pangurangan lemak liyane, sing ndadekake sel lemak luwih cilik, Sistem Laser Diode Sced Sculpting Smedtrum bisa ngrusak adiposit supaya bisa hancur lan diekskresi dening sistem limfa.

ST870-diode-laser-light-therapy01

ST870-skin-layer-adipose01

Sistem Laser Diode Sculpting Body ST-870 ngetrapake dawa gelombang 1060nm. Iki bisa nembus lapisan subkutan lan tekan jaringan adipose, nggawe suhu cukup dhuwur kanggo ngrusak adiposit lan nyuda selulit.

Patung Awak sing Ora Gampang lan Ora Krelu
Kejabi sel lemak sing ditargetake, efek termal sing jero digawe dening energi uga ngencengi kulit ing area perawatan, saengga bisa mbantu ningkatake kulit.

Smedtrum ST-870 Body Sculpting Diode Laser System nawakake perawatan cepet 25 menit lan kabukten efektif. Sistem pendinginan sing luwih maju njamin kenyamanan sajrone perawatan, nalika suhu lan durasi wektu bisa dikontrol kanthi apik.

Aplikasi
Smedtrum ST-870 Body Sculpting Diode Laser System dirancang khusus kanggo kontur awak, pangurangan selulit, lan area lemak sing wangkal kayata ing ngisor lengen, weteng, tutup, gagang katresnan, paha lan bokong.

ST870-diode-laser-fat-reduction-manufacturer01

Spesifikasi

  ST-870
Dawane gelombang 1060 nm
Jumlah Pelamar 4
Ukuran Spot 40 * 60 mm

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Hubungi Kita

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Hubungi Kita

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita