ST-805

  • ST-805 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut ST-805

    Laser diode nggambarake generasi anyar piranti nyopot rambut laser, sing nyedhiyakake perawatan rambut permanen dadi luwih efisien lan akurat. Sistem Laser Diode Smedtrum ST-805 dilengkapi handpiece kanthi dawa gelombang sing beda-beda, menehi efek sing disesuaikan lan nyenengake.

Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita