Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut ST-805

Katrangan singkat:

Laser diode nggambarake generasi anyar piranti nyopot rambut laser, sing nyedhiyakake perawatan rambut permanen dadi luwih efisien lan akurat. Sistem Laser Diode Smedtrum ST-805 dilengkapi handpiece kanthi dawa gelombang sing beda-beda, menehi efek sing disesuaikan lan nyenengake.


Detail Produk

Tag Produk

Diode-Laser-Smedtrum-ST805-KV1

Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut ST-805
Teknik Abad 21 kanggo Ngilangi Rambut permanen

ST802-diode-laser-hair-removal

Apa Diode Laser?
Laser diode nggunakake semikonduktor minangka medium aktif laser. Amarga "teori fototermolisis selektif", kanthi laser kanthi dawa gelombang sing beda-beda dipilih miturut fitur kromofora sing beda, efek tartamtu bisa ditindakake.

ST800-hair-removal-permanent-machine

Dawane gelombang laser diode ditrapake kanthi kesenjangan energi semikonduktor. Mangkono, kanthi milih macem-macem bahan, macem-macem dawa gelombang digawe kanggo nyedhiyakake perawatan optimal lan sentris pasien sing nyebabake asil sing luwih apik.

Laser Diode kanggo Ngilangi Rambut permanen
Energi laser saka Smedtrum ST-805 Hair Removal Diode Laser System target bulge lan bohlam folikel rambut, saéngga ngilangi rambut kanthi resiko minimal, lan nambah kulit maneh. Salajengipun, miturut tingkat panyerepan melanin kanthi dawa gelombang sing beda, pasien kanthi balapan beda bisa nampa perawatan sing paling cocog nalika dawa gelombang sing dipilih, pungkasane entuk asil sing becik kanthi rusak sing kurang penting.

ST800-hair-removal-follicle1

Kerajinan tangan Multi-dawa gelombang

ST805-755-810nm-diode-laser-manufacturer

Sistem Laser Diode Smedtrum ST-805 nawakake potongan tangan 2 dawa gelombang kanggo macem-macem jinis rambut lan warna kulit.

Dawane dawa 755nm
Energi kaserep banget dening melanin lan efektif banget kanggo rambut lancip kanthi warna lancip (kulit Fitzpatrick Tipe I, II, III). Kajaba iku, penetrasi cethek nggawe ideal kanggo rambut sing ditempelake kanthi dangkal ing wilayah kayata alis lan lambe ndhuwur.

Dawane dawa 810nm
Iki uga dikenal kanthi jeneng "Gelombang Standar Emas," sing diserap kanthi moderat dening melanin. Mula, laser diode dawane 810nm cocok kanggo kabeh jinis kulit, lan luwih aman kanggo wong kanthi warna kulit sing luwih peteng, uga cocog kanggo tangan, sikil, pipi lan jenggot.

ST805-Pigmentary-Phototype1

Handpiece kanthi Tip Cooling Sapphire
Ujung tangan yaiku safir, nyedhiyakake suhu pendinginan kontak antara -4 ℃ lan 4 ℃, nyegah penipisan kulit sing dangkal lan njamin kenyamanan sajrone perawatan.

ST805-diode-laser-cooling-sapphire

Multiple Mode Dirancang
Kanggo ngilangi rambut, Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut Smedtrum ST-805 wis siyap sawetara mode sing wis disetel.
● Mode Profesional menehi antarmuka sing luwih fleksibel kanggo setelan parameter
● Mode SHRT menehi saran miturut bagean awak sing dipilih
● Stack Mode nyedhiyakake program perawatan kanggo bagean sing luwih cilik kayata driji utawa area lambe ndhuwur
● Mode SSR nggabungake perawatan ngilangi rambut kanthi peremajaan kulit

ST805-SHR-hair-removal

Spesifikasi

  ST-805
Dawane gelombang 755/810 nm
Output Laser 600W
Ukuran Spot 12 * 16 mm
Cooling Tip Sapphire -4 ℃ ~ 4 ℃

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Hubungi Kita

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Hubungi Kita

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita