Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut ST-803

Katrangan singkat:

Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut Smedtrum ST-803 fitur kepadatan daya dhuwur lan jembaré denyut nadi cendhak, sing energi output maksimal nganti 1600w. Ngoptimalake khasiat ngilangi rambut utamane kanggo rambut sing lancip lan cahya.


Detail Produk

Tag Produk

Diode Laser ST-8031

Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut ST-803
Teknik Abad 21 kanggo Ngilangi Rambut permanen
ST803-diode-laser-painless-machine

Apa Diode Laser?
Laser diode nggunakake semikonduktor minangka medium aktif laser. Amarga "teori fototermolisis selektif", kanthi laser kanthi dawa gelombang sing beda-beda dipilih miturut fitur kromofora sing beda, efek tartamtu bisa ditindakake.
ST803-diode-laser-painless-machine1

Dawane gelombang laser diode ditrapake kanthi kesenjangan energi semikonduktor. Mangkono, kanthi milih macem-macem bahan, macem-macem dawa gelombang digawe kanggo nyedhiyakake perawatan optimal lan sentris pasien sing nyebabake asil sing luwih apik.

Laser Diode kanggo Ngilangi Rambut permanen
Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut Smedtrum ST-803 nggabungake 3 macem-macem dawa gelombang dadi sak tangan kanggo macem-macem jinis rambut lan warna kulit. Energi laser saka Smedtrum ST-803 Hair Removal Diode Laser System target bulge lan bohlam folikel rambut, saéngga ngilangi rambut kanthi resiko minimal, lan nambah kulit maneh. Salajengipun, miturut tingkat panyerepan melanin kanthi dawa gelombang sing beda, pasien kanthi warna kulit sing beda bisa nampa perawatan sing paling cocog nalika dawa gelombang sing dipilih, pungkasane entuk asil sing becik kanthi rusak sing kurang penting.
ST803-hair-epilation-follicle1

Energi kerapatan tinggi khusus kanggo ngilangi rambut kanthi cahya
Tombol kanggo nyuda rasa ora nyaman yaiku daya puncak sing dhuwur. Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut Smedtrum ST-803 fitur kepadatan daya dhuwur lan jembaré denyut nadi cendhak, sing energi output maksimal 1600W; Iki ngidini perawatan kanthi rasa ora nyaman sacara luwih cepet lan nambani rambut sing alus lan lancip kanthi efektif.

ST803-diode-laser-high-density-energy1

Kerajinan tangan Multi-dawa gelombang

ST803-diode-laser-deviceHandpiece saka ST-803 Diode Laser kasedhiya kanthi 3 panjang gelombang sing beda kanggo njamin efisiensi lan akurasi kanggo perawatan sing beda.

Dawane dawa 755nm
Energi kaserep banget dening melanin lan efektif banget kanggo rambut lancip kanthi warna lancip (kulit Fitzpatrick Tipe I, II, III). Kajaba iku, seng nembus ora pati jero, mula rambut sing dipasang dangkal ing dhaerah kayata alis lan lambe ndhuwur.

Dawane dawa 810nm
Iki uga dikenal kanthi jeneng "Gelombang Standar Emas," sing diserap kanthi moderat dening melanin. Mula, laser diode dawane 810nm cocok kanggo kabeh jinis kulit, lan luwih aman kanggo wong kanthi warna kulit sing luwih peteng, uga cocog kanggo tangan, sikil, pipi lan jenggot.

Dawane dawa 1064nm
Iki nduweni panyerepan melanin ngisor, sing cocog kanggo rambut paling peteng lan kandel utawa kulit paling peteng utawa kulit kecokelatan (kulit Fitzpatrick tipe III-IV kecoklatan, V lan VI). Kajaba iku, dawane gelombang 1064nm nduweni penetrasi paling jero sing bisa target papilla folikel lan ngobati rambut sing wis ditanam ing wilayah kayata kulit kepala, underarm lan area umum.

ST803-diode-laser-cooling-sapphire

Handpiece kanthi Tip Cooling Sapphire
Ujung tangan yaiku safir, nyedhiyakake suhu pendinginan kontak antara -4 ℃ lan 4 ℃, nyegah penipisan kulit sing dangkal lan njamin kenyamanan sajrone perawatan.

Multiple Mode Dirancang
Kanggo ngilangi rambut, sistem Smedtrum ST-803 Diode Laser wis siyap sawetara mode sing wis disetel.
● Mode Profesional menehi antarmuka sing luwih fleksibel kanggo setelan parameter
● Mode SHRT menehi saran miturut bagean awak sing dipilih
● Stack Mode nyedhiyakake program perawatan kanggo bagean sing luwih cilik kayata driji utawa area lambe ndhuwur
● Mode SSR nggabungake perawatan ngilangi rambut kanthi peremajaan kulit

ST803-diode-laser-SHR

Spesifikasi

  ST-803
Dawane gelombang 755/810/1064 nm
Output Laser 1600W
Ukuran Spot 12 * 14 mm
Cooling Tip Sapphire -4 ℃ ~ 4 ℃
Jinis Model Dhewe

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Hubungi Kita

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Hubungi Kita

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita