ST-802

  • ST-802 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut ST-802

    Laser diode nggambarake generasi anyar piranti nyopot rambut laser, sing nyedhiyakake perawatan ngilangi rambut permanen sing luwih efisien lan akurat. Sistem Laser Diode Smedtrum ST-802 dilengkapi ukuran paling gedhe ing seri kasebut, keranjang kanthi dawa gelombang sing beda-beda, menehi efek sing disesuaikan lan nyenengake.

Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita