ST-691

  • ST-691 IPL System

    Sistem IPL ST-691

    Smedtrum ST-691 sistem IPL dilengkapi barang tangan dobel kanthi ukuran 2 ukuran. Iki mbantu ngatasi area awak kanthi fleksibilitas lan akurasi. Sistem IPL Smedtrum ST-691 minangka piranti serbaguna sing bisa digunakake kanggo ngobati kukul, lesi pembuluh darah, ngilangake pigmen epidermis, ngilangi rambut lan peremajaan kulit.

Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita