ST-690

  • ST-690 IPL System

    Sistem IPL ST-690

    IPL minangka siji-sijine piranti fotoelektrik sing ngetokake gelombang cahya kanthi dawa gelombang sing beda-beda, sing bisa ngatasi pirang-pirang masalah kulit ing siji perawatan. Sistem IPL Smedtrum ST-690 bisa digunakake kanggo ngobati kukul, lesi pembuluh darah, ngilangi pigmen epidermis, ngilangi rambut lan peremajaan kulit, sing kabeh kabukten efektif.

Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita