ST-350 Sistem Laser CO2

Katrangan singkat:

CO2Laser minangka cara umum kanggo ndandani bekas luka lan nyuda kisut. Kanthi perawatan laser ablatif, asil sing apik bisa ngasilake kulit, nambani bekas lara lan nyuda kisut. Kita nyedhiyakake ST-350 minangka solusi paling apik kanggo kulit sing bunder.


Detail Produk

Tag Produk

CO2-Laser-Smedtrum-ST-350-KV

ST-350 CO2 Sistem Laser
Kuat nanging Alus, Kanggo Bekas bekas

ST350-CO2-Laser-Effective-Safe-Boost-Collagen

Kepiye Cara Kerja Laser CO2?
CO2bisa ngasilake lampu laser dawane 10600 nm, sing gampang diserep dening banyu ing jaringan kulit. Kanthi nyedhot energi CO2laser, banyu ing jaringan sing dituju bakal tekan titik sing nggodhok lan nyebabake penguapan ing wilayah sing dituju. Mula, CO2 laser uga dikategorikake dadi "laser ablative." Kanthi penguapan ing wilayah sing dituju, jaringan kulit ing sacedhake nyerep sawetara panas lan coagulate kanggo mungkasi getihen. Saliyane, stimulasi termal bakal mlebu ing lapisan dermis lan ngaktifake pembentukan kolagen anyar, mula ngremehake kulit lan ngilangi bekas kulit kanthi efektif.

Handpiece kanggo Operasi Gampang
ST-350 CO2Sistem Laser kasedhiya ing tangan cilik sing ukurane ukuran 20mm * 20mm. Balok dikirim kanthi tangan multi-gabungan sing ndadekake praktisi bisa bebas operasi.

ST350-CO2-laser-machine1

Mode Pecah menehi pola sing beda-beda
Mode pecahan ST-350 CO2Sistem Laser njamin laser bisa nggawe macem-macem bentuk kalebu bunder, kothak, segi telu, heksagon lan liya-liyane. Kajaba iku, ST-350 ndhukung mode gambar gratis, supaya sampeyan bisa nggambar bentuk sing disesuaikan miturut area perawatan sing beda.

ST350-CO2-laser-fractional

Kapadhetan Dhuwur
Kanggo kapadhetan, kita duwe 12 level kanggo pilihan, antara 25 nganti 3025 PPA / cm2. Kapadhetan titik sing akeh bisa ditrapake ing macem-macem kahanan derma.

Durasi Pulsa Ultra-cendhak
Durasi pulsa nyilikake nganti 0,1ms, sing bisa nggedhekake keamanan perawatan. Uga, kanthi 4 tingkat kanggo pilihan, ST-350 lan ST-350 nawakake macem-macem kombinasi kanggo macem-macem jinis perawatan.

ST350-CO2-Laser-scar-repairing-10600nm-20210218

Aplikasi
● Mbenakake bekas luka: bekas kukul, bekas luka, bekas cengkar, bekas operasi, lsp.
● Pangurangan kisut: sikil gagak, kerut dahi, garis dahi, garis eseman, garis alus, lemes kulit, tandha regangan, lsp.
● Lesi pigmen: dischromia, nevus, freckles, kutil, lsp.
● Kulit maneh: pori-pori gedhe, tekstur ora rata, kulit kasar, kulit peteng, kerusakan cahya, lsp.
● Lions dermal: syringoma, condyloma, seborrheic, lsp.
● Insisi & eksisi
ST350-CO2-laser-manufacturer Spesifikasi

  ST-350 ST-351
Kekuwatan 35W 55W
Dawane gelombang 10600nm
Jembar Pulsa minimal 0,1 ms / titik
Kapadhetan Pulsa 25 nganti 3025 PPA / cm2
Ukuran titik 20mm * 20mm kanthi macem-macem bentuk lan ngidini nggambar kanthi gratis

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Hubungi Kita

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Hubungi Kita

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita