ST-221 Picosecond Nd: Sistem Laser YAG

Katrangan singkat:

Smedtrum ST-221 Picosecond Nd: Sistem Laser YAG nyedhiyakake tenaga puncak sing paling dhuwur lan durasi denyut paling cepet, sing jembaré denyut nadi ana ing level picosecond, menehi perawatan sing luwih efektif lan pas kanggo tatto lan perawatan pigmentasi.


Detail Produk

Tag Produk

asf

ST-221 Picosecond Nd: Sistem Laser YAG 

Sistem Laser sing Dirancang Khusus kanggo Tato

Smedtrum-ST-221-picosecond-laser-advantage

Apa sing Nggawe PICOSECOND Unik saka Liyane?

KANGGO APIK APIK ING PANJANG.

Pico minangka prefiks unit ing sistem metrik sing nuduhake faktor 10-12(0,000000000001), utawa sak triliun. 1 picosecond padha karo detik triliun. Dibandhingake karo sistem laser liyane sing durasi wektu ing skala nanodetik, Smedtrum ST-221 Picosecondem ana ing skala picosecond lan duwe efek fotomekanik luwih akeh kanthi efek termal sing kurang ing kulit, nggawa perawatan sing luwih cepet saliyane asil sing luwih apik meh ora ana efek samping ing perawatan tato lan pigmen pigmen. Nd: YAG Laser Syst
Smedtrum-ST-221-picosecond-laser

Kekuwatan Ultra-Singkat & Dhuwur
Smedtrum ST-221 Picosecond Nd: YAG Laser System nawakake teknologi unik sing nyedhiyakake durasi pulsa paling cedhak ing pasar 300-500ps, sing mbisakake tenaga puncak nganti 500mJ.

Downtime Minimal kanthi Risiko Kurang
Pulsa sing cendhak banget saka Smedtrum ST-221 Picosecond Nd: YAGSistem Laser ngrusak melanin dadi partikel kaya debu sing bisa gampang diilangi dening awak. Mangkono, ngasilake asil terapi sing apik kanthi resiko komplikasi termal sing suda, lan matesi area karusakan ing zona target tinimbang jaringan ing sekitar.

Fitur Khusus
Smedtrum ST-221 nggunakake Nd: YAG minangka medium laser, nyedhiyakake dawa gelombang 1064 nm, lan 532 nm kanthi lensa KTP sing tikel kaping pindho ditambahake. Lensa array tambahan uga kasedhiya kanggo dipilih yen dibutuhake fungsi peremajaan kulit. Sistem kasebut dilengkapi lengen sing diartikulasikan kanthi 7 sendi, sing ngidini operasi fleksibel.
Smedtrum-ST-221-picosecond-laser1

Aplikasi
● Mbusak Tato Tinta Peteng
● Ngilangi Tinta Tinta Berwarna
● Pangurangan kisut
● Lesi pigmen
● Kerusakan srengenge
● Melasma, Nevus saka Ota
● Ngilangi lesi pembuluh darah
● Peremajaan Kulit
● Catu kukul
Smedtrum-ST-221-picosecond-tattoo-removal

Spesifikasi

Dawane gelombang 1064nm / 532nm
Jembar Pulsa 300ps - 500ps
Pangiriman Optik Lengan artikulasi

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Hubungi Kita

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk

    Hubungi Kita

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita