Ngencengi Kulit

  • ST-580 HIFU System

    Sistem HIFU ST-580

    Sistem Smedtrum HIFU ST-580 nggunakake teknologi ultrasonik lanjutan

    kanggo entuk ngangkat kulit kanthi cara sing ora invasi. Intensitas dhuwur fokus

    ultrasonik nembus banget menyang level SMAS kanggo ngrangsang

    sintesis kolagen, ngasilake asil kulit sing tahan suwe.

Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita