Peremajaan Kulit

  • ST-790 Phototherapy System

    Sistem Phototerapi ST-790

    Sistem fototerapi kasusun saka susunan bolam lampu LED kanggo nindakake macem-macem perawatan cahya, kalebu nyuda kukul cystic parah, resurfacing kulit, mbenakake tatu, lan anti-inflamasi.

  • ST-580 HIFU System

    Sistem HIFU ST-580

    Sistem Smedtrum HIFU ST-580 nggunakake teknologi ultrasonik lanjutan

    kanggo entuk ngangkat kulit kanthi cara sing ora invasi. Intensitas dhuwur fokus

    ultrasonik nembus banget menyang level SMAS kanggo ngrangsang

    sintesis kolagen, ngasilake asil kulit sing tahan suwe.

  • ST-691 IPL System

    Sistem IPL ST-691

    IPL minangka siji-sijine piranti fotoelektrik sing ngetokake gelombang cahya kanthi dawa gelombang sing beda-beda, sing bisa ngatasi pirang-pirang masalah kulit ing siji perawatan. Barang tangan dobel kanthi 2 ukuran uga nyedhiyakake perawatan sing luwih akurat. Sistem IPL Smedtrum ST-691 bisa digunakake kanggo perawatan kukul, lesi pembuluh darah, ngilangake pigmen epidermis, ngilangi rambut lan peremajaan kulit, sing kabeh kabukten efektif.

  • ST-690 IPL System

    Sistem IPL ST-690

    IPL minangka siji-sijine piranti fotoelektrik sing ngetokake gelombang cahya kanthi dawa gelombang sing beda-beda, sing bisa ngatasi pirang-pirang masalah kulit ing siji perawatan. Sistem IPL Smedtrum ST-690 bisa digunakake kanggo ngobati kukul, lesi pembuluh darah, ngilangi pigmen epidermis, ngilangi rambut lan peremajaan kulit, sing kabeh kabukten efektif.

  • ST-990 Multi-function Workstation

    ST-990 Workstation multi-fungsi

    ST-990 Workstation Multi-fungsi nggabungake teknologi Laser Diode Ngilangi Rambut nganggo IPL, sing nawakake macem-macem perawatan kulit ing siji piranti.

Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita