Pigmentasi & Spots

  • ST-221 Picosecond Nd:YAG Laser System

    ST-221 Picosecond Nd: Sistem Laser YAG

    Smedtrum ST-221 Picosecond Nd: Sistem Laser YAG nyedhiyakake tenaga puncak sing paling dhuwur lan durasi denyut paling cepet, sing jembaré denyut nadi ana ing level picosecond, menehi perawatan sing luwih efektif lan pas kanggo tatto lan perawatan pigmentasi.

  • ST-691 IPL System

    Sistem IPL ST-691

    IPL minangka siji-sijine piranti fotoelektrik sing ngetokake gelombang cahya kanthi dawa gelombang sing beda-beda, sing bisa ngatasi pirang-pirang masalah kulit ing siji perawatan. Barang tangan dobel kanthi 2 ukuran uga nyedhiyakake perawatan sing luwih akurat. Sistem IPL Smedtrum ST-691 bisa digunakake kanggo perawatan kukul, lesi pembuluh darah, ngilangake pigmen epidermis, ngilangi rambut lan peremajaan kulit, sing kabeh kabukten efektif.

  • ST-220 Q-Switched Nd:YAG Laser

    ST-220 Q-Switched Nd: Laser YAG

    ST-220 Q-Switched Nd: YAG Laser minangka teknologi laser sing paling dipercaya kanggo perawatan ngilangi tato lan pigmen. Nd: Laser YAG nduweni balok intensitas tinggi ing durasi pulsa ultrashort sing bisa ngremukake warna sing ora dikarepake kanthi resiko minimal.

  • ST-690 IPL System

    Sistem IPL ST-690

    IPL minangka siji-sijine piranti fotoelektrik sing ngetokake gelombang cahya kanthi dawa gelombang sing beda-beda, sing bisa ngatasi pirang-pirang masalah kulit ing siji perawatan. Sistem IPL Smedtrum ST-690 bisa digunakake kanggo ngobati kukul, lesi pembuluh darah, ngilangi pigmen epidermis, ngilangi rambut lan peremajaan kulit, sing kabeh kabukten efektif.

Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita