Phototheraphy

  • ST-790 Phototherapy System

    Sistem Phototerapi ST-790

    Sistem fototerapi kasusun saka susunan bolam lampu LED kanggo nindakake macem-macem perawatan cahya, kalebu nyuda kukul cystic parah, resurfacing kulit, mbenakake tatu, lan anti-inflamasi.

Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita