Blog

  • Why Asians Should Choose Diode Laser for Hair Removal

    Napa Wong Asia Kudu Milih Laser Diode kanggo Mbusak Rambut

    Nyuwun pamit marang Alexandrite. Wayahe golek pilihan anyar sing cocog karo warna kulit Asia lan warna rambut Pangobatan ngilangi rambut laser dadi umum banget sajrone luwih saka rong puluh taun. Kasedhiya macem-macem spektrum piranti laser ing pasar, kayata laser diode (755nm nganti 106 ...
    Waca liyane
  • Experts’ Advice on Medical Aesthetics in COVID-19 Era

    Saran saka Ahli Estetika Medis ing Era COVID-19

    Kepiye cara mbukak maneh bisnis lan siyap mbalekake pasien? Kahanan pandemi bisa dadi kesempatan bouncing-bali Sajrone pandemi COVID-19, akeh klinik estetika medis utawa salon kecantikan ditutup amarga aturan kunci kutha. Minangka jarak sosial mbaka sithik lan ...
    Waca liyane
  • 6 Things Taiwan Does Great in Medical Field

    6 Prekara Taiwan sing Apik banget ing Bidang Kedokteran

    Kaping pisanan krungu Taiwan? Kualitas perawatan medis, sistem perawatan kesehatan lan inovasi medtech bakal narik kawigaten sampeyan Pulo sing mayuta-yuta 24 yuta, Taiwan, dadi kerajaan pabrik dolanan ing jaman biyen lan saiki paling misuwur amarga pabrik komponen IT, wis suwe saya suwe t. ..
    Waca liyane

Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita