Nd YAG Laser

  • ST-220 Q-Switched Nd:YAG Laser

    ST-220 Q-Switched Nd: Laser YAG

    ST-220 Q-Switched Nd: YAG Laser minangka teknologi laser sing paling dipercaya kanggo perawatan ngilangi tato lan pigmen. Nd: Laser YAG nduweni balok intensitas tinggi ing durasi pulsa ultrashort sing bisa ngremukake warna sing ora dikarepake kanthi resiko minimal.

Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita