Multi-perawatan

  • ST-691 IPL System

    Sistem IPL ST-691

    Smedtrum ST-691 sistem IPL dilengkapi barang tangan dobel kanthi ukuran 2 ukuran. Iki mbantu ngatasi area awak kanthi fleksibilitas lan akurasi. Sistem IPL Smedtrum ST-691 minangka piranti serbaguna sing bisa digunakake kanggo ngobati kukul, lesi pembuluh darah, ngilangake pigmen epidermis, ngilangi rambut lan peremajaan kulit.

  • ST-690 IPL System

    Sistem IPL ST-690

    IPL minangka siji-sijine piranti fotoelektrik sing ngetokake gelombang cahya kanthi dawa gelombang sing beda-beda, sing bisa ngatasi pirang-pirang masalah kulit ing siji perawatan. Sistem IPL Smedtrum ST-690 bisa digunakake kanggo perawatan kukul, lesi pembuluh darah, ngilangake pigmen epidermis, ngilangi rambut lan peremajaan kulit, sing kabeh kabukten efektif.

  • ST-790 Phototherapy System

    Sistem Phototerapi ST-790

    Sistem fototerapi kasusun saka susunan bolam lampu LED kanggo nindakake macem-macem perawatan cahya, kalebu nyuda kukul cystic parah, resurfacing kulit, mbenakake tatu, lan anti-inflamasi.

  • ST-990 Multi-function Workstation

    ST-990 Workstation multi-fungsi

    ST-990 Workstation Multi-fungsi nggabungake teknologi Laser Diode Ngilangi Rambut nganggo IPL, sing nawakake macem-macem perawatan kulit ing siji piranti.

Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita