Ngilangi Rambut

  • ST-803 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut ST-803

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut Smedtrum ST-803 fitur kepadatan daya dhuwur lan jembaré denyut nadi cendhak, sing energi output maksimal nganti 1600w. Ngoptimalake khasiat ngilangi rambut utamane kanggo rambut sing lancip lan cahya.

  • ST-805 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut ST-805

    Laser diode nggambarake generasi anyar piranti nyopot rambut laser, sing nyedhiyakake perawatan rambut permanen dadi luwih efisien lan akurat. Sistem Laser Diode Smedtrum ST-805 dilengkapi handpiece kanthi dawa gelombang sing beda-beda, menehi efek sing disesuaikan lan nyenengake.

  • ST-802 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut ST-802

    Laser diode nggambarake generasi anyar piranti nyopot rambut laser, sing nyedhiyakake perawatan ngilangi rambut permanen sing luwih efisien lan akurat. Sistem Laser Diode Smedtrum ST-802 dilengkapi ukuran paling gedhe ing seri kasebut, keranjang kanthi dawa gelombang sing beda-beda, menehi efek sing disesuaikan lan nyenengake.

  • ST-801 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut ST-801

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut Smedtrum ST-801 fitur kepadatan daya dhuwur lan jembaré denyut nadi cendhak, sing energi output maksimal nganti 1600w. Ngoptimalake khasiat ngilangi rambut utamane kanggo rambut sing lancip lan cahya.

  • ST-800 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut ST-800

    Laser diode nggambarake generasi anyar piranti nyopot rambut laser, sing nyedhiyakake perawatan rambut permanen dadi luwih efisien lan akurat. Sistem Laser Diode Smedtrum ST-800 dilengkapi bahan tangan kanthi dawa gelombang sing beda-beda, menehi efek sing disesuaikan lan nyenengake.

  • ST-691 IPL System

    Sistem IPL ST-691

    IPL minangka siji-sijine piranti fotoelektrik sing ngetokake gelombang cahya kanthi dawa gelombang sing beda-beda, sing bisa ngatasi pirang-pirang masalah kulit ing siji perawatan. Barang tangan dobel kanthi 2 ukuran uga nyedhiyakake perawatan sing luwih akurat. Sistem IPL Smedtrum ST-691 bisa digunakake kanggo perawatan kukul, lesi pembuluh darah, ngilangake pigmen epidermis, ngilangi rambut lan peremajaan kulit, sing kabeh kabukten efektif.

  • ST-690 IPL System

    Sistem IPL ST-690

    IPL minangka siji-sijine piranti fotoelektrik sing ngetokake gelombang cahya kanthi dawa gelombang sing beda-beda, sing bisa ngatasi pirang-pirang masalah kulit ing siji perawatan. Sistem IPL Smedtrum ST-690 bisa digunakake kanggo ngobati kukul, lesi pembuluh darah, ngilangi pigmen epidermis, ngilangi rambut lan peremajaan kulit, sing kabeh kabukten efektif.

  • ST-990 Multi-function Workstation

    ST-990 Workstation multi-fungsi

    ST-990 Workstation Multi-fungsi nggabungake teknologi Laser Diode Ngilangi Rambut nganggo IPL, sing nawakake macem-macem perawatan kulit ing siji piranti.

Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita