smedtrum-FAQ1
Sapa sing Smedturm?

Smedtrum minangka perusahaan sing nggawe lan ngasilake piranti estetika medis lan sistem perawatan. 

Saka Smedtrum saka endi?

Kita minangka perusahaan sing bermarkas ing New Taipei City, Taiwan. 

Apa sing sampeyan tawakake?

Produk bisa dipérang dadi 4 seri utama yaiku laser, IPL (Intense Pulsed Light), piranti Phototherapy lan sistem HIFU.

Keahlianmu apa?

Kita ahli ing pangembangan teknologi estetika medis kanggo nawakake solusi kanggo macem-macem jinis kabutuhan dermatologis

Contone, Picosecond Laser ST-221 paling anyar nyedhiyakake energi laser pulsa ultra-cendhak kanggo target melanin lan pecah tanpa ngrusak jaringan ing sekitar; sauntara iku bisa ngrangsang sintesis kolagen sing mbantu peremajaan kulit lan kulit maneh. Wis dadi teknologi sing apik kanggo ngilangi tato lan pigmen.

Kepiye carane ngubungi sampeyan kanggo penawaran?

Kanggo pethikan, isi formulir ing Hubungi Kita. Kita bakal seneng ngubungi sampeyan sajrone 2 dina kerja.

Kepiye cara dadi distributor sampeyan?

Kita ngarep-arep bisa nggawe hubungan jangka panjang karo distributor lan tekan jagad minangka mitra. Yen sampeyan kasengsem ing kesempatan kolaborasi, mangga isi sakaHubungi Kita. Kita bakal bali maneh kanthi cepet.

Dadi mitra kita


Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita