Laser Diode

  • ST-803 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut ST-803

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut Smedtrum ST-803 fitur kepadatan daya dhuwur lan jembaré denyut nadi cendhak, sing energi output maksimal nganti 1600w. Ngoptimalake khasiat ngilangi rambut utamane kanggo rambut sing lancip lan cahya.

  • ST-805 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut ST-805

    Laser diode nggambarake generasi anyar piranti nyopot rambut laser, sing nyedhiyakake perawatan rambut permanen dadi luwih efisien lan akurat. Sistem Laser Diode Smedtrum ST-805 dilengkapi handpiece kanthi dawa gelombang sing beda-beda, menehi efek sing disesuaikan lan nyenengake.

  • ST-802 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut ST-802

    Laser diode nggambarake generasi anyar piranti nyopot rambut laser, sing nyedhiyakake perawatan ngilangi rambut permanen sing luwih efisien lan akurat. Sistem Laser Diode Smedtrum ST-802 dilengkapi ukuran paling gedhe ing seri kasebut, keranjang kanthi dawa gelombang sing beda-beda, menehi efek sing disesuaikan lan nyenengake.

  • ST-801 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut ST-801

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut Smedtrum ST-801 fitur kepadatan daya dhuwur lan jembaré denyut nadi cendhak, sing energi output maksimal nganti 1600w. Ngoptimalake khasiat ngilangi rambut utamane kanggo rambut sing lancip lan cahya.

  • ST-800 Hair Removal Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Ngilangi Rambut ST-800

    Laser diode nggambarake generasi anyar piranti nyopot rambut laser, sing nyedhiyakake perawatan rambut permanen dadi luwih efisien lan akurat. Sistem Laser Diode Smedtrum ST-800 dilengkapi bahan tangan kanthi dawa gelombang sing beda-beda, menehi efek sing disesuaikan lan nyenengake.

  • ST-871
  • ST-870 Body Sculpting Diode Laser System

    Sistem Laser Diode Sculpting ST-870 Awak

    Sistem Laser Diode Sculpting Body ST-870 ngetrapake dawane dawa 1060nm, sing bisa nembus lapisan subkutan lan tekan jaringan adipose, nggawe suhu cukup dhuwur kanggo ngrusak adiposit lan nyuda selulit. Pangobatan sing efektif lan efisien bisa digunakake kanggo lemak wangkal ing bagean awak sing beda.

Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita