Laser Laser

  • ST-350 CO2 Laser System

    ST-350 Sistem Laser CO2

    CO2Laser minangka cara umum kanggo ndandani bekas luka lan nyuda kisut. Kanthi perawatan laser ablatif, asil sing apik bisa ngasilake kulit, nambani bekas lara lan nyuda kisut. Kita nyedhiyakake ST-350 minangka solusi paling apik kanggo kulit sing bunder.

  • ST351 CO2 Laser System

    Sistem Laser ST351 CO2

    Laser CO2 minangka cara umum kanggo ndandani bekas luka lan nyuda kisut. Kanthi perawatan laser ablatif, asil sing apik bisa ngasilake kulit, nambani bekas lara lan nyuda kisut. Kita nyedhiyakake ST-351 minangka solusi paling apik kanggo kulit sing bunder.

Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita