Smedtrum-About

Sapa sing Smedtrum
Smedtrum Medical Technology Co. Ltd, sing ditemokake ing taun 2019, minangka sing pertama Pangembang lan pabrikan peralatan estetika medis ing Taiwan.
Kantor pusat ing Kutha New Taipei, Smedtrum diwiwiti minangka bisnis lokal lan ngupayakake berkembang ing saindenging jagad.

Smedtrum digawe metu saka ambisi kanggo melu ing medis sing berkembang industri estetika lan iman sing teknologi nggawe kita urip luwih apik. Kanggoterus semangat, Smedtrum wis pengabdian kanggo ngembangake kualitas tinggi peralatan medis kanthi fokus ing sistem perawatan non-invasif, kalebu laser, Cahaya Pulsed Kuat, Phototerapi, lan HIFU.

Kanthi teknologi cahya lan energi, Smedtrum khusus nawakake solusi ngilangi rambut, nyuda bekas lara, ngangkat kulit, lan ngilangi adipose. Ing garis laser, wis nggawe seri lengkap piranti wiwit laser diode, laser CO2, laser serat, Nd: laser YAG, lan laser picosecond makili teknologi canggih sing paling apik.

Didhasarake ing ilmu pengetahuan sing tepat, tim R&D Smedtrum maju teknologi mbisakake dokter lan praktisi nawakake perawatan sing aman lan efisien Minangka pasuryan anyar ing industri, Smedtrum lair kanthi ambisilan tekad sing bakal nuntun industri kecantikan saka Taiwan menyang gisik internasional.

Babagan Smedtrum

Smedtrum minangka merek pertama ing Smedtrum Co., Ltd. sing duwe spesialisasi ing pangembangan piranti estetika medis. Jeneng "Smedtrum" yaikudigawe saka gabungan rong tembung, "Spectrum" lan "Kedokteran,"makili komitmen sing digawe kanggo masarakat, yaiku liwat fotonik teknologi, kita maju menyang dunia sing luwih panas lan luwih apik.

Misi Kita
Teknologi Nggawe Kaendahan Sampeyan dhewe

"Dadi Ajaib Sparkling" iku sing pengin dideleng saka kabeh wong. Kita pitados kabeh wong pantes ndeleng momen sing apik banget. Iki inisiatifsupaya kita terus nandur modal ing inovasi teknologi. Saka jaman biyen lan kanggo mbesuk, kita ing kene nggawe, ngirim lan nyekseni mukjizat liyane wayahe teka saka sampeyan.

Tujuan Kita
Minangka kombinasi kekuatan medis lan kemampuan inovasi Taiwan, tujuane yaiku dadi pencipta internasional piranti estetika medis. Ing ndhuwur iku,kita lagi proses nggawe thinktank adhedhasar Taiwan, kasusun saka profesional ing R&D, teknik lan analisis, kanggo nyediakake teknis lan R&D dhukungan uga wawasan industri lan strategi bisnis. Iki caraneSmedturm bakal dadi pilot industri estetika medis ing Taiwan, makarya lan tuwuh bebarengan karo komunitas estetika.

About-Smedtrum-International

Internasional

Kita tuwuh kanthi sesanti global lan ngarahake link
karo donya.

About-Smedtrum-International
About-Smedtrum-Professional

Profesional

Kita nggabungake bakat inspirasi lan fokus
ilmu sing tepat kanggo inovasi teknologi.

About-Smedtrum-Exceptional

Ngédap

Kita orientasi rinci lan ngluwihi
standar internasional kanggo nyedhiyakake sing paling apik
kualitas produk.

About-Smedtrum-Sustainable

Berkelanjutan

Kita maju nganggo teknologi
pembangunan lan mbangun jangka panjang
hubungan karo pelanggan.


Hubungi Kita

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita